Browsing Tag

аеро-загадување

25 минути: Дали властите воопшто преземаат нешто за да го смалат загадувањето?

Аерозагадувањето е еден од најголемите проблеми за кои ниту една власт не успеа да изнајде решение. Напредокот бара итни и долгорични решенија, а здравјето на граѓаните засега останува да биде во рацете на политичарите и нивните одлуки.…