Browsing Tag

Водно

Продолжува уништувањето на Водно: Дали воопшто се презема нешто?

Урбанизацијата го стави на колена Водно- белите дробови на скопјани. Уништени шуми, узупирана и со нови градби, парк шумата Водно наместо да биде заштитена- се уништува со години. Планината која е создадена да го штити градот Скопје од…