Browsing Tag

данчочеврески

Во чест на актерот Данчо Чеврески: проекција на „Хај-фај“

Денес, 7 ноември, со почеток во 18:00 часот, започнува проекцијата на филмот „Хај-фај“ (Hi-Fi, 1987), во режија на Владимир Блажевски. Филмот вечерва е на репертоарот на нашата Кинотека во чест на неодамна починатиот актер и продуцент…