Browsing Tag

друга приказна

Повик за волонтер(к)и на регионалниот книжевен фестивал „Друга приказна“

Книжевниот фестивал „Друга приказна“ отвори повик за волонтери и волонтерки кои би сакале да придонесат во реализацијата на  регионалниот книжевен фестивал „Друга приказна“ #7! „Потребни ни се ентузијастични, љубопитни и ажурни…