Browsing Tag

Ковид-18

Трпеливо куче со денови чека пред болницата

Посветено куче со денови чекаше пред болницата во Турција, каде што се лекуваше нејзиниот болен сопственик. Миленичето Бончук, што значи мониста, ја следеше брзата помош што го пренесе нејзиниот сопственик Џемал Сентурк во болницата во…