Browsing Tag

лице в лице

Анета Ристеска, уредничка на „Лице в лице“: Нашите содржини повикуваат и на индивидуална и на…

Какви беа почетоците на Лице в Лице и како се роди идејата за списанието?  Платформата за одржлив развој, „Лице в лице“ е дел од едно глобално движење во светот, кое датира уште од 90-те години. Идејата на светското движење на уличниот…

Лице в лице: Повик за дизајн на новогодишна честитка

Списанието „Лице в лице“ објави повик за дизајн на новогодишна честичка од страна на креативни дечиња до 12 години.  „Лице в лице“ е единствено улично списание во земјава. Списанието е дел од платформата за активизам, во чии рамки се…