Browsing Tag

менструална болка

Современи решенија за олеснување на менструалните болки 

Со векови, на жените им било кажувано дека болката за време на менструацијата е нормална и очекувана болка која неизбежно се појавува. Но, новите tech изуми покажуваат дека не мора да биде вака. Вторник е. Седам пред моето биро за работа…