Browsing Tag

миленичиња

Како да патувате безбедно на нови дестинации со вашето домашно милениче

Не сте единствените кои сте подготвени да прошетате на пролетното сонце и да истражувате нови места. Вашите миленици се исто толку желни како вас, ако не и повеќе. Ако планирате да го донесете вашето домашно милениче во вашата следна…

Трпеливо куче со денови чека пред болницата

Посветено куче со денови чекаше пред болницата во Турција, каде што се лекуваше нејзиниот болен сопственик. Миленичето Бончук, што значи мониста, ја следеше брзата помош што го пренесе нејзиниот сопственик Џемал Сентурк во болницата во…