Browsing Tag

оглас за вработување

Конкурс за ангажирање правен/-на советник/-чка

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување објавува оглас за вработување на правен/-на советник/-чка во младинскиот центар „Сакам да знам” во Шуто Оризари, во Скопје, на определено време за периодот од 1 септември до 31…