Browsing Tag

одржлив бренд

Основачот на Патагонија вети дека компанијата ќе се бори против климатските промени

Планетата сега е „единствениот акционер“ на Патагонија, бидејќи милијардерот основач на компанијата најави дека ќе го насочи својот профит со цел да придонесе кон заштита на природните добра. Контролата на трговецот на мало со облека и…