Browsing Tag

отворен повик

Повик за волонтери: Корупцијата кај жени на работно место

„Корупција на работно место“ е новото продолжение на проектот на режисерката Драгана Гунин која изминатава година истражуваше случаи на сексуално вознемирување кај студентки и студенти. За овој проект кој ќе се одвива во неколку етапи,…