Browsing Tag

перформативниуметности

Интервју со режисерката Драгана Гунин и актерите Ангела Стојановска и Жарко Јовановиќ

Поради пандемијата на КОВИД-19, се соочуваме со рестриктивни мерки кои досега ни беа комплетно непознати. Какво е чувството да се застане на театарската сцена и зад неа во новата нормалност? Драгана Гунин: Денеска на проба разговаравме…