Browsing Tag

повик за креативци

Лице в лице: Повик за дизајн на новогодишна честитка

Списанието „Лице в лице“ објави повик за дизајн на новогодишна честичка од страна на креативни дечиња до 12 години.  „Лице в лице“ е единствено улично списание во земјава. Списанието е дел од платформата за активизам, во чии рамки се…