Browsing Tag

работа на далечина

Како да најдете работа од дома: Направете ги овие промени во вашето резиме, мотивационо писмо и…

Ако барате работа која може да ја работите од дома за да избегате од опасностите и маката од канцеларискиот живот, не сте сами. Конкуренцијата е многу голема во моментов. LinkedIn објави дека бројот на работни места кои можат да се работат…