Browsing Tag

светлост

Дени Омерагиќ, басист на Светлост: Не може да има слободен израз без демократски пристап!

Континуираните промени и рестриктивните мерки со кои се соочуваме поради пандемијата на КОВИД-19 станаа неизбежен дел од нашето секојдневие. Земајќи ја предвид сегашната (не баш сјајна) состојба, како се чувствувате неколку дена пред вашиот…