Browsing Tag

тролови

Девојките ширум светот се малтретирани од стана на интернет тролови: еве како се чувствуваат

Тролање и злобните коментари на Интернет е нешто со кое што практично секоја личност која користи некоја од социјалните мрежи ќе се сретне во одреден момент. Тоа е само несреќен дел од современото искуство. Но, за мене, тоа е секојдневен…