Browsing Tag

фриленсери

Каде можете да живеете во Европа како дигитален номад?

Напливот на работа од далечина по пандемијата им овозможи на илјадници Европејци да се прилагодат на дигитален номадски живот. Бројот на лица кои почнаа да живеат како дигитални номади стана толку голем, што огромен број дестинации се…