Browsing Tag

ХОПС

Поетски конкурс посветен на погрешната војна против дрогите

Здружението ХОПС отвори поетски конкурс за избор на најдобра поема посветена на хуманите политики и практики на есенцијалното користење на дрога. „Кажете ни ја вашата или нечија борба, соочување, тага, судбина, поврзана со…