Browsing Tag

music scene

E është kjo, e ardhmja e koncerteve?

Si do të imitonim ndjenjën e të qenurit në koncert “live” në një kohë kur një gjë e tillë është e ndaluar! Kuptohet do të shfrytëzojmë atë që e kemi sa më afër ndjenjës reale, dhe ajo është bota virtuale. Qeveritë evropiane intensifikuan…