Browsing Tag

SkopjeJazzFestival

Разговор со Тони Китановски: Артистите и публиката еден ден повторно ќе се сретнат во иста сала и сè…

Во последните неколку месеци, принудени сме поголемиот дел од културните настани да ги следиме „онлајн“. Што мислите за оваа промена, дали е воопшто споредлива со настапите во живо? Ништо не е споредливо со настапите во живо. Артистите и…