Дали политичките и црковните елити се надвор од законот?

Во новото издание на 25 минути се дискутираше за тоа дали политичките и црковните елити се надвор од законот, особено во време на корона кризата во нашата држава. Оваа недела, гости се Наташа Габер Дамјановска, директорката на Академијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев“, Елизабета Фидановска, новинарка во Дојче Веле, Келн Германија, Душко Арсовски, портпарол на Владата, Отец Бобан Митевски, преспанско пелагонискиот Метрополит г-дин Петар, д-р Александар Стојанов, епидемиолог, и Ана Чупеска, професорка на Правниот факултет при УКИМ.

Гледајте нѐ секоја недела во 17:45 на ТВ 24.
За да нѐ следите он лајн кликнете тука.