Петар Арсовски: Тетарот е најпогоден во ова време на корона криза

Легендарниот актер Петар Арсовски во интервју со Биљана Секуловска за “25 минути” говори за решенијата кои мора да се применат, за театарот да опстане во овие тешки времиња.