Browsing Tag

деми ловато

Деми Ловато: Соочување со траумата по сексуалното злоупотребување

28-годишната музичарка откри во својот документарец насловен „Деми Ловато: Танцувајќи со ѓаволот“ дека лицето кое сексуално ја злоупотребило не претрпело никакви последици. Пејачката не кажува кој е сторителот, само дека потоа „морала…