Browsing Tag

италија

Италијански ученици ги слушаат часовите пред училиштето во знак на протест поради Ковид-19

Температурите паднаа во последните денови во северниот италијански град Торино, но тоа не ја спречи Анита Јаковели да истрае во нејзиниот протест против затворањето на нејзиното училиште. Секој ден, почнувајки од 6 ноември, кога училиштата…