Browsing Tag

македокс

МакеДокс: Отворен повик за филмска работилница со филмскиот критичар Туе Стен Милер

Фестивалот на креативен документарен филм „МакеДокс“ објави отворен повик за учество во филмска работилница за развој на идеи со данскиот филмски критичар, Туе Стен Милер. Повикот е наменет за за режисери и продуценти со кратки кои се…