Browsing Tag

политички вештини

Ромската асоцијација за жени и млади „ЛУЛУДИ“ објавува Повик за учеснички на обука за политички…

Стани идната лидерка во својата заедница! Вложете во своето знаење и вештини и станете силна жена која е подготвена да се соочи со предизвици и да прави промени за својата заедница! Обуката е наменета за сите девојки и жени Ромки кои…