Browsing Tag

судство

Презентирани наодите од мониторинг на кривични судски постапки за практичната примена на мерката…

На 29 јуни, 2021, Коалицијата на здруженија на граѓани „Сите за правично судење“ ја одржа завршната конференција за презентација на податоците добиени од спроведениот мониторинг на кривични судски постапки во основните судови во Северна…