Browsing Tag

Шанса за Центар

Протест за прекин на изградба на висококатници во центарот на Скопје

Независните граѓански иницијативи Шанса за Центар и Зелен хуман град најавија протест против изградбата на висококатници во центарот на Скопје кој ќе се одржи на 06.12. во понеделник, во 16:00 пред јавното обвинителство (Кеј на Вардар кај…