Browsing Tag

activism

Мултиетнички “food truck” им помага на жените мигранти да започнат нов живот во Болоња,…

Подвижниот камионче за храна со кое се продаваат мултиетнички деликатеси на улиците во Болоња стана симбол на интеграција за жените од помалите европски земји и земјите во воен конфликт кои се обидуваат да го надминат своето тешко минато.…