Browsing Tag

Classic FM

81% од жените велат дека е потешко за женските уметници во музиката, а сексуалното вознемирување е…

Одбележувајќи го Месецот на историја на жените, оваа студија открива дека две третини од жените во музичката индустрија идентификувале сексуално вознемирување или објективизирање како постојан проблем во индустријата. Голем дел од луѓето…