Browsing Tag

contemporary

Tiny Pretty Things и безвременската привлечност на балетските драми

Кога и самата бев младо, убаво девојче, имав два сона во животот: да бидам возач на автобус и балерина. Претпоставував дека и едното и другото може да се завршат истовремено ако само возев автобус наутро и бев во корпусот на балетот ноќе.…