Browsing Tag

council of europe

Бјорн Берг ја отвори конференцијата за родова еднаквост во Кипар

„Европската конвенција за човекови права им дава на жените права и заштита што ниту една друга алатка за надворешна политика досега не ги постигнала – и ниту еден друг континент не ги постигнал“, истакна заменик генералниот секретар при…