Browsing Tag

Dizz

Музичарот Dizz за крајот на стигмата за ХИВ

Dizz е посветен на „застапување на недоволно застапените“. Тоа е изјавата за мисијата што стои зад неговиот бенд, rIVerse, квир музички бенд чии членови станаа пријатели по турнејата High School Musical 2. Како главен текстописец и…