Browsing Tag

EU

Европската унија и УНИЦЕФ започнаа програма на Западен Балкан и Турција за да го ублажат влијанието…

Европската унија (ЕУ) и УНИЦЕФ го објавија започнувањето на програмата од 5 милиони евра за ублажување на влијанието на КОВИД-19 врз најранливите деца и семејства на Западен Балкан и во Турција. Со оваа партнерска програма, ЕУ и УНИЦЕФ ќе…