Browsing Tag

Fierce Women

Отворени номинации за третото доделување на наградите Fierce Women

Во пресрет на 8 март 2022 година, порталот Vox Feminae и социјалното претпријатие Fierce Women по трет пат ќе ја доделат наградата Fierce Women - награда за придонес на жените во социјалната правда и родовата еднаквост во Хрватска минатата…