Browsing Tag

GOP

После рекорден број на победи, еве што имаа да кажат новоизбраните жени од GOP за иднината на…

Како резултат на рекордниот број на жени-републиканки кои освоија места во Конгресот, две од новоизбраните пратенички, републиканката Ненси Мејс и републиканката Никол Малиотакис, ја истакнаа важноста за создавање застапеност во…