Browsing Tag

healthcare

Неносењето на маска е поврзано со антисоцијалните особини кај луѓето

Се покажа дека оние кои не ги почитуваат препораките поврзани со Ковид-19, се побесчувствителни како и понепријателски и поизмамнички насторени. Научници во Бразил го поврзаа отпорот кон безбедносните мерки поради Ковид-19, како што е…