Browsing Tag

JillBiden

Џил Бајден: Од професорка до прва дама на САД

Стоејќи во празната училница каде предаваше англиски јазик во 90-тите години, Џил Бајден држеше говор на конвенцијата на Демократската партија откако нејзиниот сопруг беше официјално прогласен за претседателски кандидат. Откако се заложи…