Browsing Tag

kamalaharris

Камала Харис, како прва жена избрана за потпретседател, вели дека „нема да биде последна“

Во говорот во саботата вечерта во Вилмингтон, Делавер, пред да го претстави новоизбраниот претседател Бајден, Харис исто така им се заблагодари на црните жени, велејќи дека тие „премногу често се занемаруваат, но толку често докажуваат дека…