Browsing Tag

kuca neda

Отворен повик за уметничка резиденција во Бруклин: Kuća Neda 2021 

Маја Шуле во соработка со Лезбејската организација од Риека „ЛОРИ“ ја организира програмата „Резиденција“ - Kuća Neda која се одржува во Бруклин од 20 декември 2021 до 20 јануари 2022 година и ги поканува сите уметници и истражувачи од…