Browsing Tag

margaret atwood

Маргарет Атвуд се приклучува на музичкиот проект за подигнување на свеста за родово базираното…

Братот на една од трите жени убиени од нивниот поранешен партнер во долината Отава ја регрутираше Маргарет Атвуд за музички проект за родово базираното насилство. Кампања за подигнување на свеста од баритонот Џошуа Хопкинс, чија сестра…