Browsing Tag

michael j fox

Мајкл Џеј Фокс: Кога се справувате со сериозни медицински проблеми, смеењето помага

Со години, мојот невролог го следеше растот на мојот 'рбетен мозок, епендимом тумор, кој започна во епендималните клетки кои ги поставуваат патеките за цереброспиналната течност. Туморот првпат се појави на снимка од магнетна резонанца кога…