Browsing Tag

postapocalyptic

Влечејќи ја мајка си низ лисјата

„Целата планета беше заразена. Од Индија до Соединетите Американски држави, ни Австралија не беше поштедена. Беше јасно дека болеста настапила долго пред првите регистрирани случаи во Белгија. Имаше некакви свирепа генијалност, според…