Browsing Tag

TikTok

TikTok на една студентка стана популарен покажувајки како нејзините соученици-мажи постојано ја…

Клер Мекдонел (22) е една од четирите жени меѓу скоро 60 мажи во додипломската програма за наука и финансии на Универзитетот во Ајова. „Неколку од девојките го имаат најдоброто рангирање во програмата, и колку и да имаме академско…