Browsing Tag

opinion

Камала Харис и комплицираната, обременета среќа на претставувањето

Иако сум Американка, како дете на индиски имигранти, никогаш не сум се чувствувала целосно прифатена, со повремено чувство на отуѓување што стана поакутно по 9/11, а се продлабочи со изборот на Доналд Трамп. Ниту црна ниту бела, додека бев…