Ужасни времиња за културата во време на корона

Емисија „25 минути“ Светот одбива да ја прогласи културата за мртва, но последиците за уметниците се тешки- говорат: Александар Поповски- режисер, Искра Гешоска, Асоцијација Јадро, Костадин Шурбевски-ОФФест и Џез Фестивал, Ирена Стефоска, министерка за култура и Роберт Алаѓозовски- национален координатор за култура.