Browsing Tag

Offest

Во пресрет на 21-то издание на OFFest: Промоција на првата дискографска објава на Пијан Славеј

Во пресрет на 21-то издание на фестивалот OFFest кој ќе се одржи од 1 до 4 јуни, Скопскиот џез фестивал Ве поканува на промоција на новото издание на SJF Records – првата дискографска објава на Пијан Славеј оваа среда во Макка бар, со…

Интервју со Пијан Славеј: Животот си тече и, без да забележите, веќе сте тоа што сте

Веќе долги години сте музичар, и имате многу успешни проекти зад вас. Можете ли да ни кажете кога и како се роди вашата љубов кон музиката, и кои се вашите идоли кои ве мотивирале да се насочите кон оваа професија? Како се родила…