Browsing Tag

lgbt

Бечелет ги истакнува злоупотребите на правата на ЛГБТИ во говорот на Советот за човекови права на…

Високиот комесар на ОН за човекови права Мишел Бачелет во понеделникот ги истакна злоупотребите на правата на ЛГБТИ лицата во Полска и Хондурас за време на нејзиниот говор на отворањето на последната седница на Советот за човекови права на